Laskiaisnuotio 2011

PERINTEINEN LASKIAISNUOTIO JÄRJESTETTIIN LASKIAISSUNNUNTAINA 6.3. 11 KLO 12-14 VILNIEMEN RANNASSA.

LASKIAISTA LAADUKKAASTI

PERINTEINEN LIPPAJÄRVELÄISET YHDISTYKSEN SYTYTTÄMÄ LASKIAISNUOTIO KERÄSI KAUNIIN, AURINKOISEN KEVÄTSÄÄN ANSIOSTA ENNÄTYKSELLISESTI KÄVIJÖITÄ. KYMMENIIN,EHKÄ JOPA YLI SADAN KOHONNEEN  KÄVIJÄMÄÄRÄN KOOSTUMUSTA VOI LUONNEHTIA PARILLA SANALLA "VAUVASTA VAARIIN ", SILLÄ VÄKEÄ TULI PARISKUNNITTAIN, MUUTAMAT OIKEIN HIIHTÄEN, PERHEITÄ LASTEN KANSSA TAI ISOVANHEMPIA OPASTAMASSA PIENIMPIÄ MAKKARANPAISTOON.

TARJOLLA OLI AITOJA LASKIAISPULLIA, TÄYTTEENÄ MANTELIMASSAA, MANSIKKAHILLOA JA KORISTELTUNA KERMAVAAHDOLLA, MUSTAA TAI MAITOKAHVIA JA PUNAISTA KUUMAA MEHUA. KYSYNTÄ YLLÄTTI, KUN VÄHÄN YLI PUOLET PARISTA TUNNISTA OLI KULUNUT, PULLAT, KAHVI, MEHU JA MAITO PÄÄSIVÄT LOPPUMAAN, MUTTA MAKKARAA KYLLÄ RIITTI KAIKILLE HALUKKAILLE. JONKIN AJAN PÄÄSTÄ PULLA- JA JUOMAPUOLEEN SAATIIN VÄHÄN TÄYDENNYSTÄ, NIIN ETTÄ MYÖHÄISIMMÄT KÄVIJÄTKIN EHTIVÄT NIISTÄ NAUTTIA ILTAPÄIVÄLLÄ YHÄ KEVÄISEMMÄKSI MUUTTUNEESSA SÄÄSSÄ.

MYÖNTEISTEN KOKEMUSTEN JA NUOTION ÄÄRESSÄ KÄYNEIDEN KANNUSTAMANA YHDISTYS PITÄÄ YLLÄ PERINNETTÄ ENSI VUONNAKIN!

LIPPIS-VAARI

Laskiaisnuotio on ollut monia vuosia Lippajärveläisten perinteinen alkukevään tapahtuma Vilniemen uimarannalla. Ohjelmassa kahvia, mehua ja makkaranpaistoa rannalla avonuotiolla.

Katso vasemman reunan "Kuva-albumi", sieltä löytyy valokuvia esimerkiksi vuoden 2010 Laskiaisnuotiolta.

LASKIAISNUOTIO 19.2.2012

Perinteinen Lippajärveläisten Laskiaisnuotio houkutteli paikalle kymmeniä ihmisiä ankarasta talvimyrskystä huolimatta!

Kuva-albumissa 5 kuvaa.

LASKIAISNUOTIO 2013

Perinteinen Laskiaisnuotio 2013

sunnuntaina 10.2.13 klo 12-14 Vilniemen rannassa

- makkaraa, sämpylää, kahvia, mehua -