Tietoa meistä

LIPPAJÄRVI - KAUPUNGINOSA KARTANOIDEN MAILLA

Asukasyhdistys Lippajärveläiset ry - Klappträskgillet rf on perustettu vuonna 1952. Yhdistykseen on liittynyt yli 100 jäsentä (taloutta) Lippajärveltä. Lisää toivotaan. Kaikkiaan Lippajärvellä on noin 1800 taloutta!

Espoon kaupunginosien Asukasyhdistykset ovat osa Espoon kaupungin toimintaa, joka on puolueista riippumatonta toimintaa.

Sijainti: Lippajärven kaupunginosa kuuluu Espoon Suurleppävaaran Suuralueeseen.

klikkaa tästä karttatietoihin Espoon karttapalvelu - Lippajärvi

Kotisivuillamme olevat linkit näkyvät eri värisinä tekstin lomassa, esimerkkinä linkistä on yllä oleva "Espoon karttapalvelu-linkki".

Yhdistyksen toiminta-ajatus

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Espoon Lippajärven kaupunginosan alueella jäsentensä sekä alueen muiden asukkkaiden yhdyssiteenä ja valvoa heidän yhteisiä paikallisia etujaan sekä työskennellä alueensa olojen kehittämiseksi ja viihtyisyyden lisäämiseksi.

Kotiseutoiminta

Yhdistyksen kotiseututoiminnalla pyritään lisäämään espoolaisten kotiseudun tuntemusta, vahvistamaan espoolaisuutta ja Espoo-identiteettiä sekä kannustamaan espoolaisia omaehtoiseen toimintaan kotiseutunsa ja lähiympäristönsä hyväksi.

Ekyl ry:n jäsenyhdistyksenä olemme puolueista riippumaton yhdistys, kuten sen muutkin jäsenyhdistykset ovat. 

Katso tarkemmin asiasta: Alaotsikko -> Yhdistyksen säännöt, joiden kohdassa 2 on "Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu".

Yhdistyksen soutuvene

Vene on Lippajärven Vilniemen rannassa siellä, missä on paljon muitakin veneitä. Katso etusivun valokuva Vilniemen rannasta. Katso myös Kuva-albumista 3 valokuvaa Lippajärven vuokraveneestä ohjeineen.

Vuokraamme sitä 2 euron kertamaksulla päiväksi.

Huom. omat pelastusliivit on oltava. Veneessä ei ole pelastusliivejä valmiina.

Tiedustelut veneen vuokrauksesta ( järven ollessa jäätön )

Klikkaa tästä veneen vuokraustietoihin veneen vuokraustiedot2011 MYÖS 2012

pdf-tiedosto 21 KB